[σημαντικό] ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ αριθ. 54 (αναγνώριση από ΑΣΠΕ)

Σέρρες, 23 Δεκεμβρίου 2014

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως μετά από μια συντονισμένη και ευγενή προσπάθεια πλήθους συνεργατών μας, με γνώμονα το συμφέρον των Πολυτέκνων και την ανάταξη του κύρους της Πολυτεκνίας στις Σέρρες :

  1. Η Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε) έκανε δεκτό το αίτημα μας και ενέταξε στους κόλπους της με ομόφωνη απόφαση του Γενικού της Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής (αρ. πρωτ. 599/22-12-2014) την Ένωση Πολυτέκνων Σερρών ως τον μοναδικό φορέα στις Σέρρες που εκπροσωπεί τους Πολυτέκνους.


            Αυτό πρακτικά σημαίνει, μεταξύ των άλλων, πως η Ένωση Πολυτέκνων Σερρών καθίσταται Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΦΟΡΕΑΣ που δικαιούται να θεωρεί τα Πολυτεκνικά βιβλιάρια (πάσο) και να προωθεί στην ΑΣΠΕ τα αιτήματα των νέων Πολυτέκνων για απονομή της Πολυτεκνικής ιδιότητας, αλλά και τα αιτήματα όλων των Πολυτέκνων για έκδοση του σχετικού Πιστοποιητικού.

Ως εκ τούτου, παρακαλούμε τους συναδέλφους Πολυτέκνους να προσέρχονται στα Γραφεία της Ενώσεώς μας (Ν. Νικολάου 1α, Σέρρες, στην πλατεία Εμπορίου προκειμένου να εγγράφονται ως μέλη σε αυτήν ή να θεωρούν τα βιβλιάρια τους). Εκτάκτως και λόγω της αυξημένης ζήτησης τα Γραφεία θα λειτουργούν κατά τις ημέρες των εορτών από τις 10:00 το πρωί ως τη 1:00 το μεσημέρι και από τις 7:00 έως τις 9:00 το βράδυ, του Σαββάτου περιλαμβανομένου (εκτός των ημερών αργίας).

  1. Έχουν επίσης εξασφαλιστεί εκπτωτικά κουπόνια για την Πολιτεία των Ευχών, τα οποία θα διατίθενται από τα Γραφεία μας, με ευγενική χορηγία της ΚΕΔΗΣ, που την ευχαριστούμε για την προσφορά της αυτή.
  2.  Η διανομή φρούτων συνεχίζεται στις Αποθήκες μας μετά τον Λευκώνα (δίπλα στο Λητώ).
  3. Θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια να συγκροτηθούν από την έναρξη της νέας χρονιάς οι Ομάδες Εθελοντικών Δράσεων και η Επιστημονική Επιτροπή της ΕΠΣ.

 

Η Ένωσή μας διαμηνύει σε κάθε κατεύθυνση ότι δεν υπάρχουν ηττημένοι. Ο αγώνας συνεχίζεται μόνο με νικητές : με όλους τους Πολύτεκνους και την Οικογένεια γενικότερα, που τόσο βάλλεται στις μέρες μας!

 

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

 

Με εκτίμηση και αδελφικούς χαιρετισμούς

 

Ο Πρόεδρος                                                             Ο Γραμματέας

Παναγιώτης Παναγιωτίδης                                        Κιορίδης Ιωάννης

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ :

  1. Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών – Κέντρο Στήριξης Οικογένειας ΚΕΣΟ
  2. Ιερές Μητροπόλεις Νομού Σερρών
  3. Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  4. Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών
  5. Υπεραστικό και Αστικό ΚΤΕΛ Ν. Σερρών
  6. ΑΣΠΕ και Πολυτεκνικοί Σύλλογοι και Φορείς για την προάσπιση της Οικογένειας και του Παιδιού
  7. Αστυνομική Δ/νση Σερρών
  8. Περιφ.Κεντρικής Μακεδονίας– ΠΕ Σερρών, κο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών
  9. Δήμοι Ν. Σερρών
  10. Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Σερρών
  11. Εμπορικό Επιμελητήριο Ν. Σερρών
  12. Υπηρεσίες Νομού Σερρών
  13. ΜΜΕ Νομού Σερρών
  14. ΜΜΕ Ελλάδος και ηλεκτρονικά μέσα.
  15. Μέλη της Ενώσεώς μας