[21-9-2021] Δελτίο Τύπου: Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης – Διενέργεια Αρχαιρεσιών για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου

Σέρρες, 21 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης-Διενέργεια Αρχαιρεσιών για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου»

 Αγαπητά μέλη,

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τη Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και τη Διενέργεια Αρχαιρεσιών για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, βάσει του Καταστατικού της Ένωσής μας.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή  8 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 11:00 π.μ. στο χώρο της πλατείας, μπροστά από τα γραφεία της Ένωσης Πολυτέκνων Σερρών Ν.Νικολάου 1ΑΣε περίπτωση μη απαρτίας οι διαδικασίες θα επαναληφθούν την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 11:00 π.μ στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

  1. Διοικητικός-οικονομικός απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
  2. Διευθέτηση ζητημάτων-προτάσεις
  3. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
  4. Διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Οι αρχαιρεσίες θα ξεκινήσουν με το πέρας των εργασιών της Γ.Σ και θα ολοκληρωθούν στις 18:00.

 Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη της Ένωσης βάσει του καταστατικού, εφ’ όσον είναι ταμειακώς τακτοποιημένα για το έτος 2021. Όποιο μέλος της Ένωσης επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα για το ΔΣ, την εφορευτική επιτροπή και την εξελεγκτική επιτροπή παρακαλείται να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 6979333084, 6948113691 ή να αποστείλει μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση stefs@freemail.gr  και  enpolser@otenet.gr  Θα πρέπει επίσης να συμπληρώσει ειδική αίτηση στα γραφεία της Ένωσης (Ν. Νικολάου 1Α, Σέρρες, 1ος όροφοςέως την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 και από ώρα 10 με 12 το πρωί.

 

  Καθ΄όλη την διαδικασία θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού covid19 (αποστάσεις, μάσκες, απολύμανση χώρων).

 

Η παρουσία όλων κρίνεται επιβεβλημένη.

 

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                          Ο Γραμματέας
Ξ. Μπεριντζής                                        Π.Πεχλιβάνης