ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ αριθ. 54 / 2015 (Διανομή σχολικού υλικού στους μαθητές της Α’ Δημοτικού)

Σέρρες, 15 Σεπτεμβρίου 2015
Αριθ. Πρωτ ΕΞ/54

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Διανομή σχολικού υλικού στους μαθητές της Α’ Δημοτικού και Πρόσκληση προς τους υποψηφίους Βουλευτές να δηλώσουν τις θέσεις τους για το δημογραφικό».

Μία ακόμη σχολική χρονιά ξεκίνησε με προβλήματα, αλλά και ελπίδες! Η Ένωση Πολυτέκνων Σερρών, διοργάνωσε ειδική εκδήλωση στήριξης της Πολύτεκνης Οικογένειας η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 4ου Γυμνασίου Σερρών το πρωί της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθη πλήθος πολυτέκνων γονέων με τα παιδιά τους. Μετά από μία σύντομη αναφορά στις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν στα θέματα της οικογένειας και δη της Πολύτεκνης, ακολούθησε το κύριο μέρος της εκδήλωσης που περιλάμβανε τη δωρεάν διανομή στα πρωτάκια του Δημοτικού της σχολικής τους τσάντας που ελπίζουμε να τους συνοδεύσει για πολλά χρόνια στον αγώνα της μάθησης.

Οι καλαίσθητες και ποιοτικές τσάντες αγοράστηκαν χάρη στη γενναία χορηγία της Σερραϊκής Επιχείρησης «Μέτρον-Αυτοματισμοί» την οποία και ευχαριστούμε από αυτό το βήμα.

Ακολούθησε κέρασμα σε μικρούς και μεγάλους, προσφορά της Επιχείρησης «Γατίδης», μέσα σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας.

Η βασική θέση της ΕΠΣ είναι, ότι η Πατρίδα μας θα ανακάμψει αν οι νέοι μας ξεπεράσουν τους δισταγμούς και με κάθε θυσία και με πίστη στο Θεό δημιουργούν οικογένειες με πολλά παιδιά.

Σ΄ αυτή την κατεύθυνση είναι υποχρεωμένη η Ελληνική Πολιτεία να κινητοποιηθεί και να πάψει την αντιδημογραφική της τακτική.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους υποψηφίους βουλευτές του Νομού μας να μας γνωρίσουν τις επιδιώξεις τους στο άνω ζήτημα, ώστε να ενημερώσουμε τα μέλη μας για το ποιοι αγαπούν την Πατρίδα μας.

Ο αγώνας για την Οικογένεια συνεχίζεται. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γεν. Γραμματέας
Π. Παναγιωτίδης                                                  Ι. Κιορίδης

 

SAM_4603

SAM_4623

SAM_4621