ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα: “Δημογραφικό το Μείζον Εθνικό μας Πρόβλημα” (2/2/2020)

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Σερρών (ΝΠΔΔ), η Ένωση Πολυτέκνων Σερρών «Άγιος Λουκάς ο Ιατρός» και ο Σύλλογος Τριτέκνων Σερρών, αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα και κρισιμότητα του δημογραφικού προβλήματος της πατρίδας μας και των επιπτώσεών του στις επερχόμενες γενιές, οργανώνουμε ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα: ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης, του Δήμου Σερρών και της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 11.00 πμ στο Δημοτικό Θέατρο «ΑΣΤΕΡΙΑ» Σερρών (πλατεία Κρονίου).

Καλούμε όλους τους Σερραίουςκαι ιδιαίτερα τους νέους στην πολύ σημαντική αυτή Ημερίδα.

Εισηγητές θα είναι:

Α) ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, εκδότης – συγγραφέας με θέμα: ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ – ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΞΙΣΩΣΗ.

Β) ΜΠΑΛΟΥΡΔΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ, Διευθυντής ερευνών του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών με θέμα: ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ – ΜΕΤΡΑ ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.

Γ) ΧΟΛΕΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Πολιτικός Επιστήμονας – Συγγραφέας με θέμα: ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ; Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα υπάρχει η δυνατότητα δημιουργικής φύλαξης παιδιών, ώστε να δύνανται οι γονείς να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα την εκδήλωση.

Σέρρες 27 Ιανουαρίου 2020
Τα Διοικητικά Συμβούλια των διοργανωτών