ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ αριθ. 29/2016 (Εκδήλωση στήριξης του Θεσμού της Οικογένειας)

Σέρρες, 15 Νοεμβρίου 2016
Αριθ. Πρωτ. ΕΞ/29

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

Θέμα: «Εκδήλωση στήριξης του Θεσμού της Οικογένειας»

Η Ένωση Πολυτέκνων Σερρών «Ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός», αναγνωρισμένο από την Α.Σ.Π.Ε Πολυτεκνικό Σωματείο, συνεχίζει την ενεργό δράση της για την υποστήριξη του θεσμού της οικογένειας και την προβολή των πνευματικών αξιών της.

Με το παρόν ενημερώνει τα μέλη της, αλλά και τους Σερραίους πολίτες, φίλους της οικογένειας εν γένει, ότι σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων Δήμου Σερρών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Ο νέος τύπος οικογένειας στην εποχή της παγκοσμιοποίησης». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 19 Νοεμβρίου και ώρα 19:15 στην αίθουσα του Παλαιού Ορφέα Σερρών. Ομιλητής ο κ. Σταύρος Μπαλογιάννης, Ομότιμος Καθηγητής Νευρολογίας της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Παράλληλα, θα υπάρξει ενημέρωση από το μέλος της Ένωσής μας, κ. Ιωάννη Ευστρατιάδη, Νομικό-Θεολόγο, σχετικά με την Πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία στήριξης του θεσμού της Οικογένειας με τον τίτλο «Μαμά, μπαμπάς και παιδιά».

Παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι της Ένωσης, αλλά και γενικότερα όσοι αγαπούν τον θεσμό της οικογένειας να στηρίξουν με την παρουσία τους την παραπάνω εκδήλωση.

Επισυνάπτεται σχετική αφίσα.

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

  Ο Πρόεδρος                                             Ο Γεν. Γραμματέας
Ξ. Μπεριντζής                                              Ι. Κιορίδης

 

afisa