ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ αριθ. 32/2017 (Άρση νομιμότητας του Συλλόγου Πολυτέκνων Σερρών από την ΑΣΠΕ)

Σέρρες, 4  Ιανουαρίου  2018

Αριθ. Πρωτ ΕΞ/1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:«Άρση νομιμότητας του Συλλόγου Πολυτέκνων Σερρών από την ΑΣΠΕ»

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις  ενημερώνουμε τους πολύτεκνους και όλη τη Σερραϊκή κοινωνία ότι στην περιφερειακή ενότητα Σερρών, το μόνο σωματείο πολυτέκνων που λειτουργεί νόμιμα και με θεσμική αναγνώριση από την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος είναι η Ένωση Πολυτέκνων Σερρών «Άγιος Λουκάς ο ιατρός». Τα γραφεία της βρίσκονται στην οδό Ν. Νικολάου 1 α  στην πλατεία εμπορίου και είναι ανοικτά καθημερινά για την εξυπηρέτηση των πολυτέκνων που περιλαμβάνει απονομή πολυτεκνικής ιδιότητας, ενημέρωση για κάθε ζήτημα και θέμα σχετικά με τη θεώρηση με ένσημο της ΑΣΠΕ των πολυτεκνικών βιβλιαρίων(πάσο), διεκδικήσεις κ.α.

Επειδή τα ανωτέρω είναι στην αποκλειστική αρμοδιότητα σύμφωνα με την νομοθεσία της ΑΠΕ και των κατά τόπους τμημάτων της (αναγνωρισμένα από αυτή σωματεία), ουδείς άλλος, σύλλογος ή ιδιώτης, έχει τη δυνατότητα να χειρίζεται. Οποιαδήποτε περί του αντιθέτου είδηση ή ενημέρωση είναι εκ του πονηρού και δεν πρέπει να λαμβάνεται υπόψη γιατί δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Περιμένουμε όλους τους πολυτέκνους για να κάνουμε τη φωνή μας πιο δυνατή προκειμένου να ακουστεί από κάθε αρμόδιο.

Η Ένωση Πολυτέκνων Σερρών «Άγιος Λουκάς ο ιατρός» με πλήθος δραστηριοτήτων και δράσεων στέκεται στο πλευρό των πολυτέκνων και συμβάλει στην εδραίωση και διάδοση της πολυτεκνίας, που περιττό να τονίσουμε αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της συνοχής της πατρίδος μας.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας διεύθυνση: polyteknia.gr.

Λειτουργεί με καθαρότητα, διαφάνεια, εντιμότητα και με γνώμονα το συμφέρον του πολυτέκνου. Στον πολύτεκνο πρέπει να κλίνει γόνυ ευλαβώς κάθε υπεύθυνος ταγός για τα όσα προσφέρει στην κοινωνία και την πατρίδα μας γενικότερα.

 

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                Ο Γραμματέας
Ξ. Μπεριντζής                                         Π. Πεχλιβάνης